Rijschool Alkmaar

Home / Rijschool Alkmaar

Rijschool Alkmaar

Wanneer je bij een autorijschool voor je eerste rijles gaat, weet je soms niet waar je op moet letten en waar je het zoeken moet. Wij zeggen: ga voor een goede prijs-kwaliteit verhouding! Voor rijlessen bij ons betaal je maar vanaf 20 euro per les, dit in combinatie met een ervaren rijinstructeur die je in een automaat of een schakelauto lesgeeft en je een persoonlijke begeleiding geeft. Je kunt kiezen tussen verschillende rijopleidingen. Binnen onze autorijschool willen we het aanbod gevarieerd houden, zodat iedere leerling kan kiezen wat bij hem/haar past. We bieden bijvoorbeeld ook een driedaagse spoedopleiding aan wanneer jij snel je rijbewijs op zak wilt.

Alternatief

Indien je het bedrag niet in één keer kunt betalen, kunnen we altijd rond de tafel zitten en je het alternatief bieden het in delen te betalen. We vinden het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is op financieel gebied en dat we je tegemoet kunnen komen. Naast het feit dat onze prijzen erg betaalbaar zijn, hoef je nooit bang te zijn dat je de kosten niet op tijd kunt betalen.

Contact voor rijles

Neem graag contact met ons op per telefoon (06 – 286 27 402) of e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl) wanneer je toch nog meer informatie nodig hebt of vragen.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.