Rijschool Almelo

Home / Rijschool Almelo

Rijschool Almelo

Ben je op zoek naar een autorijschool in Almelo? Zoek dan niet verder als je kwaliteit en klantvriendelijkheid verwacht. We zijn bereid jou als leerling op de beste manier op te leiden, zodat je met veel plezier je rijbewijs haalt. Het is onze zorg dat jij je kunt redden in het verkeer door met kennis en zelfvertrouwen de auto te besturen. Natuurlijk zal een ervaren rijinstructeur jou daarbij ondersteunen in een auto met automaat of in een auto met een schakelauto. Je krijgt een op maat gesneden opleiding. De deskundigheid van je rijinstructeur zorgt ervoor dat jij met een goed gevoel de auto zal besturen!

Goedkoop is niet altijd duurkoop!

Ben je een beginnend student? Of zit je krap bij kas? Dan hebben we goed nieuws voor jou: vanaf 20 euro per les kun jij al een les nemen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een spoedopleiding waarbij je je rijbewijs in maar liefst drie dagen kunt halen! De kosten van de rijlessen kun je in 1 keer betalen, maar er is ook de optie om de kosten af te betalen in delen.

Contact voor rijles

Interesse? Om meer te weten te komen en om kennis te maken met ons, kun je ons bellen (06 – 286 27 402) of mailen (info@snelrijbewijshalen.nl).

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.