Rijschool Amersfoort

Home / Rijschool Amersfoort

Rijschool Amersfoort

Een kwalitatieve rijopleiding met professionele begeleiding begint bij onze autorijschool in Amersfoort! Wij hebben een ervaren rijinstructeur die jou een op maat gesneden opleiding kan bieden en jou daarin begeleidt. We vinden het belangrijk dat je in een veilige leeromgeving zit. Om die reden kiezen wij met zorg onze voertuigen uit. Met je rijinstructeur ga je tijdens je rijles in een schakelauto of in een automaat rijden. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat de rijlessen prettig, maar óók betaalbaar zijn.

Betaalbare kwaliteit bij onze autorijschool

Onze lessen bedragen per les vanaf 20 euro. Er zijn verschillende rijopleidingen die je kunt kiezen. Een spoedopleiding van drie dagen waarin jij in drie dagen je rijbewijs kunt halen of een pakket samenstellen? Wij ondersteunen je graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteindelijk hebben we namelijk beide hetzelfde doel: jou binnen een kort tijdbestek laten slagen zodat je veilig de weg op kunt! We willen bijdragen aan een leerzame en onvergetelijke rijervaring.

Contact voor rijles

Snel je eerste les inplannen? Neem dan snel telefonisch of per mail contact met ons op. We zijn te bereiken op ons telefoonnummer (06 – 286 27 402) en via ons e-mailadres (info@snelrijbewijshalen.nl). We zijn tevens bereikbaar voor verdere informatie en vragen.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.