Rijschool Arnhem

Home / Rijschool Arnhem

Rijschool Arnhem

Woon je in Arnhem en wil je rijlessen bij een autorijschool? Met een veilig gevoel en met zelfvertrouwen achter het stuur zitten is iets waar wij bij onze autorijschool Snel Rijbewijs Halen in Arnhem garant voor staan! Veiligheid tijdens het rijden staat bij ons op nummer één. In een schakelauto of één voorzien van automaat beweeg jij je voort in het verkeer en krijg je professionele begeleiding van een ervaren rijinstructeur. Je rijinstructeur is erop ingespeeld om jou de fijne kneepjes van het autorijden bij te brengen en om je zonder angst deel te laten nemen in het verkeer.

Kwaliteit

Wij houden rekening met jouw wensen als leerling. Wil je het lesgeld in één keer betalen? Dat kan bij ons. Kies je er liever voor om het bedrag te voldoen in termijnen? Geen probleem! Of je nu losse lessen wil kopen (vanaf 20 euro per les), een lespakket, of een spoedopleiding in drie dagen zodat je binnen korte termijn je rijbewijs bezit: het kan allemaal bij ons! Kwaliteit en flexibiliteit zijn twee belangrijke begrippen binnen onze autorijschool.

Contact voor rijles

Kun je niet wachten op je eerste les en om de weg op te gaan? Neem contact met ons op voor meer informatie en plan je eerste les in! Je kunt ons telefonisch (06 – 286 27 402) en via de e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl) bereiken.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.