Rijschool Bergen op Zoom

Home / Rijschool Bergen op Zoom

Rijschool Bergen op Zoom

Autorijschool Snel Rijbewijs Halen in Bergen op Zoom is dé rijschool die zich bekommert om een goed slagingspercentage gecombineerd met klantvriendelijkheid! Om die reden hebben wij erg aantrekkelijke deals die bijdragen aan een prettige leerervaring. Geïnteresseerd? Lees dan verder! Jij volgt je rijlessen in een schakelauto of in een auto met een automaat: wij willen dat jij je zo comfortabel mogelijk voelt en dat je zelfvertrouwen toeneemt tijdens het rijden. Ons ervaren team aan rijinstructeurs doet er alles aan om met hun deskundigheid veiligheid te bieden tijdens het rijden. Veiligheid en comfort zijn twee belangrijke begrippen in onze autorijschool.

Wat bieden we jou?

Onze deals zijn zo aantrekkelijk omdat we alles willen afstemmen op jouw wensen. Ben je een leerling met weinig tijd en wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dan hebben we een interessante spoedopleiding voor jou: in drie dagen kun jij je rijbewijs halen. Natuurlijk beschikken wij ook over de opties om losse lessen aan te bieden vanaf 20 euro per les of een samengesteld lespakket. De betaalmogelijkheden laten wij ook aan jou over; je kunt de kosten van de rijlessen aflossen in termijnen, maar je kunt de kosten ook in één keer betalen.

Contact voor rijles

Meer informatie? Bel (06 – 286 27 402) dan of stuur ons een e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl)! Wij beantwoorden graag al jouw vragen en we hopen snel je eerste rijles te kunnen verzorgen.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.