Rijschool Berkel en Rodenrijs

Home / Rijschool Berkel en Rodenrijs

Rijschool Berkel en Rodenrijs

Als jij op zoek bent naar een rijschool in Berkel en Rodenrijs dan is Snel Rijbewijs Halen de rijschool die bij jou past.

Over ons

Ben jij op zoek naar een rijschool in de omgeving van Berkel en Rodenrijs? Wij van Snel Rijbewijs Halen bieden jou de mogelijkheid om rijlessen te volgen in dit gebied. Wij hebben speciaal voor jou een aantal geduldige en goed opgeleide instructeurs klaar staan. Die jou met plezier willen helpen om je rijbewijs te halen. Als je een rijopleiding bij Snel Rijbewijs Halen volgt dan kunnen wij jou verzekeren dat je met plezier je rijbewijs kan halen.

De rijlessen

Om de gehele rijopleiding zonder misverstanden te laten verlopen, maken wij gebruik van een leskaart. In deze leskaart wordt stipt bijgehouden hoeveel lessen jij al hebt gehad, wat de kosten zijn van de lessen en op welke punten jij je kunt verbeteren voor de eerstvolgende rijles. Tijdens je eerste rijles/proefles krijg je de keuze tussen het volgen van losse rijlessen (deze duren 50 minuten) of het nemen van een lespakket.

Wat als ik mijn rijbewijs haal?

Wanneer jij op het punt staat om je rijbewijs te halen dan kan jij de lesauto volledig bedienen en verzekeren wij jou dat je veilig in het verkeer mee kan.

Contact

Voor contact zijn wij op twee mogelijkheden bereikbaar, u kunt ons bellen of mailen. Bellen geniet onze voorkeur, want een beller is altijd sneller. Het telefoonnummer waarmee u ons kan bereiken is 06-28627402. Als u toch liever een mail stuurt dan kan u het volgende e-mailadres raadplegen: info@snelrijbewijshalen.nl .

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.