Rijschool Deventer

Home / Rijschool Deventer

Rijschool Deventer

Kun jij niet wachten om deel te nemen aan het verkeer? Wil jij rijles krijgen in een schakelauto of een automaat en begeleidt worden door een deskundige rijinstructeur die jou een professionele, maar persoonlijke begeleiding geeft? Lees dan snel verder, want onze autorijschool heeft een aantrekkelijk aanbod voor je!

Professioneel en persoonlijk

Binnen onze autorijschool nemen wij een professionele houding aan. Dat wil echter niet zeggen dat professionaliteit botst met een persoonlijke benadering naar jou als leerling. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, maar ook dat je kwalitatieve lessen krijgt. Onze rijinstructeur is erg ervaren en zal samen met jou kijken waar je sterke punten liggen en waar je verbeterpunten zitten. Dit is belangrijk omdat we uiteindelijk willen dat jij veilig kunt deelnemen aan het verkeer en met een plezierig gevoel auto leert rijden. Onze rijlessen kun je al kopen vanaf 20 euro per les. Wanneer je het fijner vindt om een spoedopleiding te volgen, bieden we die mogelijkheid ook aan. Onze lessen zijn af te betalen in termijnen wanneer je het bedrag niet in één keer kunt voldoen.

Contact voor rijles

Wil jij meer weten over onze diensten en wil jij je aanmelden bij de meest kwalitatieve rijschool van Nederland? We zijn telefonisch (06 – 286 27 402) te bereiken en per e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl).

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.