Rijschool Dordrecht

Home / Rijschool Dordrecht

Rijschool Dordrecht

Je rijbewijs halen is nog nooit zo voordelig geweest, want vanaf 20 euro per les kunnen wij jou de vaardigheden van het autorijden bijbrengen! Een scherpe prijs, voor uitstekende kwaliteit. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een spoedopleiding waarin je binnen drie dagen je rijbewijs haalt. De rijlessen die jij krijgt in een schakelauto of een voertuig in een automaat, worden verzorgd door onze beste rijinstructeurs. Hun deskundigheid zal je niet in de steek laten wanneer je ergens tegenaan loopt tijdens het autorijden. We willen dat jij zo goed mogelijk auto leert rijden en begrijpt hoe het verkeer in elkaar steekt. Je rijinstructeur kan je dit goed uitleggen. Die uitleg is belangrijk zodat je zonder angst en met vertrouwen in jezelf de weg op kunt!

Betaalwijze bij onze autorijschool

Wij werken flexibel en we zijn klantgericht. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend het geld in één keer te voldoen, om die reden willen we je tegemoet komen. Je kunt het bedrag bij ons in delen betalen.

Contact voor rijles

We zijn bereid je vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven over onze diensten. Je kunt ons altijd bereiken via de telefoon (06 – 286 27 402) of e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl).

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.