Rijschool Eindhoven

Home / Rijschool Eindhoven

Rijschool Eindhoven

Je eerste rijles is altijd spannend! Zoek jij een professionele begeleiding? Wil jij met zelfvertrouwen de weg op en zonder angst deelnemen in het verkeer? Lees dan gauw verder. Wij bieden je interessante deals. Onze rijopleidingen zijn divers; zo weet je zeker dat jij een rijopleiding kiest die bij je past. Vanaf 20 euro per les betaal jij al je les. Wil je liever een pakket of een spoedopleiding waarbij jij je rijbewijs in drie dagen haalt? Wij verzorgen alle rijopleidingen met uiterste aandacht. Met dezelfde aandacht kijken wij naar jou als leerling en komen we je tegemoet wanneer je het lesgeld niet in één keer kunt voldoen. We bieden je de betaalmogelijkheid aan om het bedrag in delen te betalen.

Deskundigheid autorijschool Eindhoven

Wij zijn een autorijschool waarin veiligheid, comfort en persoonlijke benadering centraal staan. De instructeur van wie jij lest krijgt heeft door zijn opleiding en opgedane kennis veel deskundigheid verworven op het gebied van autorijden. Wij kiezen met zorg onze voertuigen uit. Je rijdt in een automaat of schakelauto en met de begeleiding van je rijinstructeur kun jij zonder zorgen je rijlessen nemen.

Contact voor rijles

Je kunt ons telefonisch (06 – 286 27 402) of via de e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl) bereiken wanneer je geïnteresseerd bent om bij ons je eerste rijles te nemen!

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.