Rijschool Emmen

Home / Rijschool Emmen

Rijschool Emmen

Je rijbewijs halen is een spannende ervaring waarbij je professionele begeleiding nodig hebt. Naast dat het autorijden erg leuk is, is het ook belangrijk dat je op de hoogte bent van de verkeersregels en het voertuig goed leert besturen om ongelukken te voorkomen. Onze autorijschool wil jou begeleiden bij deze leerzame, maar vooral mooie ervaring in je leven. De aanloop naar je rijbewijs behoeft begeleiding van bekwame rijinstructeurs die de nodige ervaring hebben. Je instructeur zal jou de vaardigheden van het autorijden bijbrengen en je leren hoe je het voertuig met automaat of schakel waarin je rijles krijgt, leert beheersen.

Ons aanbod

We willen jou als leerling graag tegemoet komen door je betaalbare lestarieven aan te bieden, dus kun jij vanaf 20 euro per les al lessen bij ons! Deze lessen kun je eindeloos combineren in de vorm van losse lessen, lespakketten, maar ook een spoedopleiding waarbij je je rijbewijs binnen drie dagen haalt. Op het moment dat je de gemaakte kosten van de rijlessen niet in één keer kunt betalen, stellen wij als optie het bedrag in termijnen te betalen.

Contact voor rijles

Voor meer contact kun je ons bereiken op ons telefoonnummer (06 – 286 27 402) of op ons e-mailadres (info@snelrijbewijshalen.nl). We kunnen je meer informatie geven en je vragen beantwoorden.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.