Rijschool Gouda

Home / Rijschool Gouda

Rijschool Gouda

Jou zo professioneel mogelijk en zonder angst te laten rijden is ons doel! Onze autorijschool wil jou met veel zelfvertrouwen het voertuig schakel of met automaat leren beheersen, zodat je in een comfortabele leeromgeving vaardig wordt in het autorijden en je rijbewijs haalt. Je kunt rekenen op een professionele begeleiding tijdens de rijlessen van onze rijinstructeur, die weet met jou als leerling raad en zal samen met jou kijken hoe je elke les nog beter leert rijden. We houden rekening met je persoonlijkheid en jouw manier van leren. Aan het eind van de rit willen we namelijk dat je met vlag en wimpel slaagt!

Gespreid betalen bij onze autorijschool

Binnen onze autorijschool is het mogelijk om het bedrag van de rijlessen verspreid te betalen over een periode. Deze mogelijkheid stellen wij als optie omdat niet iedereen alles in één keer kan betalen. Daarin willen wij dus graag tegemoet komen. De lessen kosten vanaf 20 euro per les en er is ook de mogelijkheid om een spoedopleiding te volgen zodat jij binnen een kort tijdsbestek je rijbewijs haalt.

Contact voor rijles

Om meer te weten te komen over onze autorijschool kun je ons contacteren via de telefoon (06 – 286 27 402) of via de e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl).

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.