Rijschool Haarlem

Home / Rijschool Haarlem

Rijschool Haarlem

In Haarlem voor je rijbewijs gaan en rijlessen? Bij ons kun je terecht als je op zoek bent naar een professionele autorijschool! Veiligheid, professionaliteit en comfort wegen erg zwaar bij ons. Je rijinstructeur geeft je les in een automaat of een schakelauto en helpt je met geduld en professionaliteit de vaardigheden van het autorijden onder de knie te krijgen. Angst en onzekerheid zijn vanaf nu verleden tijd. We besteden uitgebreide aandacht aan het leren beheersen van het voertuig, maar ook aan het leren toepassen van de regels in het verkeer.

Rijopleidingen

We hebben verschillende rijopleidingen voor jou in petto. We willen dat jij een rijopleiding kiest die goed past bij jou. Een rijles bij ons betaal je vanaf 20 euro per les. Hoe je die lessen samenstelt? Dat is geheel aan jou. Je kunt een spoedopleiding volgen waar je binnen drie dagen je rijbewijs haalt, maar je kunt ook voor een samengesteld lespakket gaan, of voor losse lessen. Dezelfde flexibiliteit is bij ons aan de orde bij onze betaalmogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen het lesgeld in één keer te voldoen, maar als jouw financiële situatie het niet toelaat, kun je het bedrag uiteraard ook in delen afbetalen.

Contact voor rijles

Indien je je wilt aanmelden en je eerste les wil inplannen, kun je ons bellen (06 – 286 27 402) of mailen (info@snelrijbewijshalen.nl).

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.