Rijschool Harderwijk

Home / Rijschool Harderwijk

Rijschool Harderwijk

Onze autorijschool gevestigd in Harderwijk heet je van harte welkom om je eerste rijles te volgen! Wij zijn een ervaren rijschool en hebben voor elke leerling aandacht. Je rijlessen krijg in je in een schakelauto of één met automaat, waarbij onze de rijinstructeur je goed zal begeleiden.

Verschillende mensen, verschillende wensen

Elke leerling heeft een eigen karakter. Dit betekent dat elke leerling een eigen benadering nodig heeft. Onze deskundige rijinstructeurs kunnen hier goed op inspelen. Ons doel is om jou op een veilige, maar vooral leuke manier de vaardigheden van het autorijden bij te brengen. Wij hanteren verschillende rijopleidingen om elke leerling tegemoet te kunnen komen. Ben jij een leerling met weinig tijd? Of wil je gewoon zo snel mogelijk onder professionele begeleiding de weg op? Wij bieden je een spoedopleiding aan waarbij je binnen drie dagen je rijbewijs kunt halen. Wil je liever losse lessen die je zelf in kunt plannen? Vanaf 20 euro per les staan wij op de stoep om jou je rijles te geven.

Niet iedere leerling heeft dezelfde financiële situatie. Om deze reden hanteren wij verschillende betaalmogelijkheden. Het voldoen van de kosten in termijnen is bij ons goed mogelijk, evenals het betalen van de kosten in één keer.

Contact voor rijles

Geïnteresseerd? Dan zien we je aanmelding bij ons graag tegemoet! Tevens kun ons contacteren voor verdere vragen. Bel (06 – 286 27 402) ons of stuur ons een email (info@snelrijbewijshalen.nl).

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.