Rijschool Heerenveen

Home / Rijschool Heerenveen

Rijschool Heerenveen

In het Friese Heerenveen zijn wij vanaf nu tot jouw dienst! Onze rijinstructeur kan niet wachten om jou te begeleiden en te ondersteunen tijdens je rijles. In een auto met automaat of schakelauto zal jij je rijlessen volgen. Met uiterste zorg en deskundigheid geven wij onze lessen; we staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je het voertuig, maar óók het verkeer als je eigen broekzak kent.

Aantrekkelijke tarieven bij onze autorijschool

We houden onze lestarieven extra laag: vanaf 20 euro per les kun jij al een rijles volgen. Of het nu een pakket is, of een spoedopleiding van drie dagen: dit is allemaal mogelijk bij ons. Flexibiliteit en professionaliteit zijn bij ons een groot goed. Wij willen het optimale halen uit jou als leerling, daarom willen we het voor iedereen makkelijk en leuk maken! Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we als optie om de gemaakte kosten van de lessen in delen af te lossen, of natuurlijk in één keer te betalen.

Contact voor rijles

Neem contact met ons op voor meer informatie over de rijlessen. Als je vragen hebt kun je ons bellen (06 – 286 27 402) of e-mailen (info@snelrijbewijshalen.nl). Wie weet begin jij binnenkort aan je eerste rijles bij ons!

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.