Rijschool Heerlen

Home / Rijschool Heerlen

Rijschool Heerlen

Onze autorijschool in Heerlen wil een voordelige deal met je sluiten: vanaf 20 euro per les kun jij al lessen! Voor ieder wat wils: een spoedopleiding om in drie dagen je rijbewijs te halen of een rijlespakket? Dit is allemaal mogelijk bij ons. De rijlessen moeten voor iedereen leuk blijven; dit is de reden dat we zo goed mogelijk rekening willen houden met jou als leerling. Niet alleen in het samenstellen van jouw rijopleiding, maar ook in de manier waarop jij wilt betalen. Het is mogelijk om de kosten van de rijlessen in één keer te betalen, maar we bieden ook de mogelijkheid om het in delen af te lossen bij ons. Klantvriendelijkheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.

Comfortabel in het verkeer

In een auto met automaat of schakelauto beweeg jij je voort; comfort en veiligheid vinden wij twee belangrijke aspecten bij Snel Rijbewijs Halen. We willen dat jij je zelfverzekerd voelt tijdens het rijden en zonder angst de regels in het verkeer kunt toepassen. Ons team van ervaren rijinstructeurs staat klaar om jou te ondersteunen tijdens de autorijlessen en al jouw vragen te beantwoorden.

Contact voor rijles

Eerste rijles inplannen? Bel (06 – 286 27 402) ons dan of stuur ons een e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl). Voor vragen en/of onduidelijkheden kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.