Rijschool Hengelo

Home / Rijschool Hengelo

Rijschool Hengelo

Wil jij op een onvergetelijke manier je rijbewijs behalen? Onze autorijschool in Hengelo is je van dienst en begeleid je graag bij deze bijzondere ervaring in je leven. Wij vinden het belangrijk dat je op een veilige manier in staat bent deel te nemen aan het verkeer als autobestuurder, maar ook dat je er plezier aan beleeft. Je rijdt in een schakelauto of in een automaat, zodat je in een comfortabele en veilige omgeving je kennis op doet.

Passen en meten

Onze autorijschool stemt zich af op jouw wensen. Onze tarieven zijn extra laag, dus met een bedrag vanaf 20 euro per les kun je al een rijles bekostigen! Hoe weet je welke rijopleiding bij je past? Het is belangrijk dat je kijkt naar het tijdbestek waarin jij je rijbewijs wil halen, maar ook naar de haalbaarheid. Wanneer jij binnen drie dagen je rijbewijs wil halen, bieden we je een interessante spoedopleiding. Natuurlijk kun je ook een lespakket nemen of losse lessen waarbij je zelf kunt inplannen wanneer je de rijlessen volgt. Hoe je de gemaakte kosten betaalt laten we ook aan jou over. Je kunt het bedrag van de rijlessen in termijnen betalen wanneer je financiële situatie het niet toelaat om het bedrag in één keer te voldoen.

Contact voor rijles

Via ons telefoonnummer (06 – 286 27 402) en e-mailadres (info@snelrijbewijshalen.nl) zijn wij te bereiken voor vragen of het inplannen van je eerste rijles!

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.