Rijschool Hilversum

Home / Rijschool Hilversum

Rijschool Hilversum

Scherpe prijzen staan bij ons gelijk aan kwaliteit. Vanaf 20 euro per les volg jij al een rijles bij onze autorijschool. We bieden ook spoedopleidingen aan zodat je binnen drie dagen je rijbewijs bezit en veilig de weg op kunt. Betalen kan bij ons in termijnen, maar je kunt het bedrag ook in één keer voldoen. Bij onze rijschool kun je flexibiliteit, maar ook professionaliteit verwachten als het gaat om onze benadering naar jou toe.

Autorijschool Hilversum

Onze rijschool in Hilversum wil jou de weg op helpen en je een goede voertuigbeheersing meegeven. Onder begeleiding van je rijinstructeur rijd je in een auto met automaat of in een schakelauto, zodat je comfortabel de auto kunt besturen. Jou op je gemak stellen is één van onze prioriteiten. Je leert het voertuig beheersen, je leert de regels kennen en je wordt je bewust van de rol die jij speelt in het verkeer. Autorijden is niet iets wat je alleen doet. Jij maakt deel uit van een groter geheel op de weg. Ons streven is dat jij je rol zo goed mogelijk vervult en op een veilige manier aan het verkeer deelneemt.

Contact voor rijles

Je kunt ons uiteraard altijd contacteren indien je vragen hebt of meer informatie nodig hebt over onze rijlessen. We willen je zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden van onze autorijschool. Bel (06 – 286 27 402) ons of stuur ons een e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl)!

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.