Rijschool Hoorn

Home / Rijschool Hoorn

Rijschool Hoorn

Zie je het al voor je? Rijdend op de weg in een schakelauto of automaat en volledige beheersing over het voertuig? Wij wel! Van die ervaring willen wij graag deel uitmaken. Onze autorijschool wil jou op de beste manier begeleiden zodat jij je rijbewijs kunt halen en vol vertrouwen en zekerheid de weg op kunt. Wij zijn een ervaren rijschool en hebben bekwame rijinstructeurs in dienst die jou alles over het voertuig en het verkeer kunnen leren. Het gaat er ons om dat je in een fijne leeromgeving zit waarin je je niet teveel voelt om vragen te stellen of om fouten te maken.

Rijopleidingen bij onze autorijschool

Of je nu losse rijlessen vanaf 20 euro per les wil kopen of een spoedopleiding waarbij jij je rijbewijs in drie dagen haalt: onze rijschool staat garant voor een kwalitatieve begeleiding! We willen dat je een rijopleiding kiest die goed bij je past. Bij die keuze kunnen we je altijd adviseren indien je dat wenst. De gemaakte kosten van de rijlessen kun je afbetalen in één keer, maar ook in delen wanneer het je op dat moment beter schikt.

Contact voor rijles

Zit je met een vraag of wil je meer informatie? We zijn te bereiken op ons telefoonnummer (06 – 286 27 402) en e-mailadres (info@snelrijbewijshalen.nl), neem dus snel contact met ons op!

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.