Rijschool Leiden

Home / Rijschool Leiden

Rijschool Leiden

Onze autorijschool is je tot dienst in elke hoek van het land, dus ook in Leiden! Een professionele leeromgeving waarbij jij je gemakkelijk voelt is voor ons een vereiste. Onze rijschool staat garant voor een persoonlijke benadering. Met je rijinstructeur rij jij in schakelauto of in een automaat en kun je rekenen op veilige en comfortabele rijlessen. Tijdens je rijles willen we dat jij met zelfvertrouwen het voertuig leert beheersen. Vallen en opstaan hoort daarbij, maar onze rijschool is ervaren genoeg om jou daarbij te begeleiden.

Diverse rijopleidingen

Net zoals je met zorg je studie en/of werk kiest, vinden wij van Snel Rijbewijs Halen het ook belangrijk dat je goed nadenkt over de rijopleiding die bij jou past. Onze lessen kun je al boeken vanaf 20 euro per les. We hanteren lage tarieven, maar dat doet niets af aan onze kwaliteit die minstens zo belangrijk is! De mogelijkheid om een spoedopleiding te volgen bieden wij ook. Middels de spoedopleiding kun je binnen drie dagen je rijbewijs halen. Tevens kun je een pakket aan lessen nemen. Kortom: genoeg keus!

Contact voor rijles

Wij staan telefonisch (06 – 286 27 402) en per e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl) klaar voor je om je vragen te beantwoorden en om je verder te helpen bij het aanmelden.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.