Rijschool Lelystad

Home / Rijschool Lelystad

Rijschool Lelystad

Een goede autorijschool begint bij ons, maar wat maakt een rijschool zo goed? Wij zeggen: kwaliteit en lage prijzen! Onze kwaliteit zit hem bij ons in de manier waarop wij lesgeven en het voertuig met automaat of een schakelauto, waarin jij rijles kunt krijgen. Onze lage prijzen zijn voor eenieder aantrekkelijk: vanaf 20 euro per les kun jij onze professionele rijlessen ervaren. Losse lessen, lespakketten of een spoedopleiding van drie dagen? Of je nu je rijbewijs in drie dagen of een paar maanden wil behalen, onze rijinstructeur zal je daar professioneel bij begeleiden. De gemaakte kosten van je rijopleiding zijn af te betalen in delen.

Inzicht

Het is belangrijk dat je tijdens het rijden inzicht hebt in het verkeer. Je rijdt en tegelijkertijd dien je je bewust te zijn van wat er om je heen gebeurt. Dit kan lastig zijn in het begin. Je rijinstructeur helpt je hierbij en leert je het verkeer te begrijpen. Hij richt zich uiteraard ook op de voertuigbeheersing. Wanneer je iets volledig beheerst geeft dat een gevoel van vertrouwen, waardoor je nog beter rijdt. Onze rijschool richt zich uitgebreid op bovengenoemde zaken.

Contact voor rijles

We zijn te bereiken per e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl) of via de telefoon (06 – 286 27 402) wanneer je meer informatie nodig hebt. Je kunt je vragen gerust stellen, we doen ons best om jou zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.