Rijschool Nieuwegein

Home / Rijschool Nieuwegein

Rijschool Nieuwegein

Onze autorijschool richt zich op het kwalitatief lesgeven aan leerlingen met lage tarieven. Vanaf 20 euro per les kun jij al een rijles betalen van goede kwaliteit. Die kwaliteit is te danken aan je deskundige rijinstructeur die brede ervaring heeft opgebouwd op het vlak van doceren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het geven van spoedopleidingen zodat je binnen drie dagen je rijbewijs kunt halen. Wanneer je de kosten niet in één keer kunt betalen, bieden we je het alternatief of het gespreid te betalen over een bepaalde tijd.

Veiligheid

De manier waarop jij lessen krijgt zegt alles over hoe jij gaat rijden in de toekomst. Wij willen je opleiden en ervoor zorgen dat je veilig zult rijden en het voertuig goed beheerst. Onze autorijschool hecht grote waarde aan de kwaliteit van lesauto’s. Een veilige auto is minstens zo belangrijk als de kwaliteit van de lessen. Comfort speelt bij ons ook een grote rol, en om dat met veiligheid te combineren kiezen we ervoor de rijlessen te geven in een automaat of in een schakelauto.

Contact voor rijles

We kunnen ons voorstellen dat je toch nog meer informatie wil hebben of nog andere vragen hebt over onze rijschool, daarom kun je ons altijd een e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl) sturen of ons telefonisch (06 – 286 27 402) bereiken.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.