Rijschool Nijmegen

Home / Rijschool Nijmegen

Rijschool Nijmegen

Je rijbewijs is een belangrijk onderdeel van je leven. Een rijbewijs zorgt voor mobiliteit, maar ook voor een gevoel van zelfvertrouwen over je vaardigheid op de weg. We leven in een tijd waarin je je soms moeilijk een weg kunt banen door het drukke verkeer. Wij wil willen je hierbij helpen door jou te begeleiden bij het behalen van jouw rijbewijs!

Voordelige tarieven

Met een tarief vanaf 20 euro per les kun jij al een rijles bekostigen bij onze autorijschool. Wanneer je in korte tijd je rijbewijs op zal wil hebben, kun je bij ons ook een spoedopleiding volgen waarin je binnen drie dagen je rijbewijs haalt. Naast de voordelige tarieven voor de te volgen rijlessen bieden we je ook het gemak de gemaakte kosten in delen te betalen. Je rijbewijs is een investering in je leven, maar we willen het hoe dan ook gemakkelijk maken zodat ook jij je rijbewijs kunt halen. We kiezen ervoor om jou les te geven in een schakelauto of automaat, zodat je in alle comfort de auto leert beheersen. Onze bekwame rijinstructeurs zijn zeer vaardig in het lesgeven en zullen je bij alle facetten van het autorijden begeleiden.

Contact voor rijles

Indien je opzoek bent naar meer informatie of wanneer je vragen hebt, kun je het beste contact opnemen met ons via de e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl) of telefonisch (06 – 286 27 402).

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.