Rijschool Oss

Home / Rijschool Oss

Rijschool Oss

Als jij je rijbewijs in Oss wil halen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze aantrekkelijke lage prijzen bij onze autorijschool zijn een uitkomst voor iedere leerling! We hebben een tarief vanaf 20 euro per rijles. Voor de leerlingen onder ons met weinig tijd, bieden we ook een aantrekkelijke spoedopleiding aan waarbij je binnen drie dagen je rijbewijs kunt halen.

Deskundigheid

We vinden het belangrijk dat wij je tijdens de rijlessen voorzien van juiste kennis die je kunt toepassen in de praktijk. Onze deskundige rijinstructeur die veel ervaring heeft opgedaan met allerlei soorten leerlingen, kan je garanderen dat je aan het einde van je rijlessen alle nodige vaardigheden bezit. De theoretische kennis die je opdoet wordt ook tijdens de lessen behandeld, zodat je niet in de knel raakt tijdens je rijexamen. Het is voor ons belangrijk dat er een goede balans is tussen de praktijk en theorie en dat je deze twee goed met elkaar kunt verbinden. Je rijinstructeur zal je hierbij helpen. De rijlessen worden gegeven in een schakelauto of een automaat, die je aan het eind van je rijlessen goed kunt beheersen.

Contact voor rijles

Wij beantwoorden graag je vragen en geven je meer informatie indien er onduidelijkheden zijn. Natuurlijk kan dit telefonisch (06 – 286 27 402) of per e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl).

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.