Rijschool Pijnacker

Home / Rijschool Pijnacker

Rijschool Pijnacker

Snel Rijbewijs Halen, biedt de beste rijlessen aan in Pijnacker’

Als jij rijlessen wil volgen in Pijnacker dan moet je bij Snel Rijbewijs Halen zijn. Wij hebben namelijk een team van gespecialiseerde rijinstructeurs klaar staan. Deze instructeurs willen jou graag helpen om je rijopleiding tot een leuke maar vooral leerzame tijd te maken.

Onze rijschool maakt voor het gemak gebruik van een leskaart. In de leskaart wordt bijgehouden welke vooruitgang jij maakt, hoeveel rijlessen je hebt gehad en wat de kosten zijn van de rijlessen. Zodra jij voor het eerst in de lesauto stapt, bepaal jij of je losse rijlessen wilt volgen (een losse rijles duurt 50 minuten) of dat je liever gebruik maakt van een lespakket. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van lespakketten, in overleg met je instructeur kan je uitzoeken welk lespakket bij jou past.

Tijdens je rijopleiding leer je precies hoe je de auto moet besturen maar ook alle aspecten die nodig zijn om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Wij kunnen jou verzekeren dat je na afloop van je rijopleiding met een lach op je gezicht terug kunt kijken naar een leuke periode in je leven, die wordt afgesloten met het behalen van je rijbewijs.  Wilt u contact met rijschool Snel Rijbewijs Halen? Zie dan de onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer: 06-28627402
Mail: info@snelrijbewijshalen.nl

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.