Rijschool Purmerend

Home / Rijschool Purmerend

Rijschool Purmerend

Wij staan als autorijschool in Purmerend vanaf nu klaar voor jou als jij veilig de weg op wil! Ons bekwame team van rijinstructeurs zorgt ervoor dat jij goed begeleidt wordt tijdens je rijlessen. Bij onze rijschool vinden we het belangrijk dat je met een veilig en zeker gevoel het voertuig kunt beheersen. Gelukkig zijn onze deskundige rijinstructeurs in staat om elke leerling te helpen.

Wat kun je verwachten?

We willen dat jij je goed op je gemak voelt tijdens het rijden. Een goede en betrouwbare auto is een prioriteit bij ons. Het voertuig waar jij in gaat rijden is een schakelauto, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een auto met automaat. We willen dat jij het voertuig goed leert beheersen en met zekerheid deel kunt nemen in het verkeer. Een autorijles is bij ons al te betalen vanaf 20 euro per les! Tevens kun je ervoor kiezen een spoedopleiding te volgen van drie dagen, zodat je binnen korte tijd je rijbewijs hebt. Natuurlijk bieden wij verschillende betaalopties om jou tegemoet te komen. Je kunt de kosten van de autorijlessen in één keer betalen. Ben je daar niet toe in staat? Dan is er uiteraard ook de mogelijkheid de kosten te betalen in termijnen.

Contact voor rijles

Om een les in te plannen zijn wij telefonisch (06 – 286 27 402) en per e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl) bereikbaar. Onduidelijkheden of vragen? Neem dan ook contact met ons op.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.