Rijschool Ridderkerk

Home / Rijschool Ridderkerk

Rijschool Ridderkerk

Wil jij rijlessen volgen in Ridderkerk? Dan kan je bij Snel Rijbewijs Halen terecht.

Ons team

Wil je snel en zonder moeilijkheden je rijbewijs halen? Dan is Snel Rijbewijs Halen een goede keuze. Wij werken namelijk met een leuk team van verschillende aardige en geduldige instructeurs met een grote hoeveelheid ervaring. De instructeur die jij krijgt toegewezen neemt rustig de tijd die jij nodig hebt om tot je rijbewijs te komen.

Lespakketten

Tijdens de eerste rijles/proefles is er een mogelijkheid om in overleg met je instructeur een lespakket te kiezen. Indien je geen behoefte hebt aan een lespakket is het ook mogelijk om losse rijlessen te nemen. Een rijles duurt bij Snel Rijbewijs Halen rond de 50 minuten.

Leskaart

Als je begint met het volgen van rijlessen bij ons dan krijg je een leskaart, deze kaart wordt na elke rijles bijgewerkt. Op deze kaart wordt onder andere de hoeveelheid lessen, de verbeterpunten voor de volgende rijles en de kosten van de rijlessen genoteerd.

Wat leer je?

Tijdens je rijlessen leer je om een auto goed te besturen en natuurlijk de manier om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer.  Al met al neemt je instructeur de tijd die jij nodig hebt om op een plezierige manier je rijbewijs te bemachtigen.

Contactgegevens

Wil jij graag bij ons rijlessen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet. U kunt ons zeven dagen per week bereiken via telefoon of mail. Het telefoonnummer van Snel Rijbewijs Halen is 06-28627402. Indien u liever gebruik maakt van de mail dan zijn wij bereikbaar op info@snelrijbewijshalen.nl .

 

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.