Rijschool Roermond

Home / Rijschool Roermond

Rijschool Roermond

Mobiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn zaken die je op ieder moment van je leven nodig hebt. Om deze reden is het kiezen van een goede rijopleiding zo belangrijk zodat je je rijbewijs haalt. Voor ons is het ook belangrijk, we willen alles eruit halen wat erin zit bij jou. Wanneer je dus besluit je rijbewijs te willen halen in drie dagen, hebben wij een mooie spoedopleiding die het mogelijk maakt in drie dagen je rijbewijs te halen. Een rijles kun je bij ons al vanaf 20 euro betalen en de gemaakte kosten van je lessen zijn ook nog eens af te betalen in termijnen! Je krijgt van je rijinstructeur les in een automaat, maar je kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een schakelauto.

Plezier op de weg bij onze autorijschool

Iedere leerling is anders tijdens de rijlessen. Ieder mens pikt zaken ook anders op. De rijinstructeur met wie jij op pad gaat, kan inspelen op jou karakter en zal je alle bagage meenemen die nodig is voor het behalen van je rijbewijs. Iedereen beleeft de rijlessen anders, maar we zijn het erover eens dat eenieder veel plezier aan autorijden beleeft. Je rijbewijs behalen is een prestatie waar je daarna nog jarenlang van kunt genieten.

Contact voor rijles

Vragen kun je ons telefonisch (06-2862 7402) of per mail (info@snelrijbewijshalen.nl) stellen. Wij doen ons best je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en jou van informatie te voorzien.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.