Rijschool Roosendaal

Home / Rijschool Roosendaal

Rijschool Roosendaal

De leukste autorijschool in Roosendaal is een feit: met de professionele begeleiding van een zeer ervaren rijinstructeur kun jij in alle veiligheid en zelfvertrouwen zo snel mogelijk je rijbewijs halen en de weg op! Hierbij hoort een kwalitatieve auto waarin je zo comfortabel mogelijk kunt rijden. Je krijgt rijles in een schakelauto of je kiest voor een voertuig met automaat. Het is allemaal mogelijk. In alle gevallen kun je als leerling rekenen op veiligheid, kwaliteit en aandacht van je rijinstructeur.

Rijopleidingen en betaalmogelijkheden

Voor onze rijlessen betaal je vanaf 20 euro per les. Je kunt bij onze autorijschool kiezen voor losse lessen of voor een lespakket. Liever tijd besparen en een spoedopleiding nemen? Die bieden wij ook aan! Binnen drie dagen kun jij je rijbewijs halen middels de spoedopleiding. Natuurlijk houden we ook rekening met verschillende betaalmogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen het bedrag in één keer te betalen, of om het bedrag in delen af te betalen. We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met de wensen en situaties van de leerling, om zo tot een optimale samenwerking te komen.

Contact voor rijles

Wij zijn te bereiken op ons telefoonnummer (06 – 286 27 402) en via de e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl). Neem contact met ons op voor je eerste rijles en voor meer informatie!

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.