Rijschool Rotterdam

Home / Rijschool Rotterdam

Rijschool Rotterdam

Wil jij in Rotterdam veilig en zelfverzekerd achter het stuur zitten? Dan ben je bij onze autorijschool in Rotterdam aan het juiste adres voor een rijles! Onze rijschool staat bekend om haar bekwame rijinstructeurs die jou alle vaardigheden van het autorijden kunnen leren. Ons doel is om jou kwaliteit en zekerheid te leveren tijdens de rijlessen, zodat je je zorgeloos kunt voortbewegen in het verkeer. Wij bieden je rijlessen aan vanaf 20 euro per les, waarbij we verschillende betaalopties hanteren. Je kunt het lesgeld in één keer betalen, maar om je als klant op financieel vlak tegemoet te komen, stellen wij ook als optie het bedrag te voldoen in termijnen.

Te alle tijde kwalitatief

Weinig tijd? Dan bieden we de mogelijkheid om in drie dagen je rijbewijs te halen door een spoedopleiding in drie dagen te volgen. Uiteraard kun je hierbij dezelfde kwaliteit en aandacht verwachten. Wij vinden een veilige en comfortabele leeromgeving erg belangrijk. Je rijdt in een schakelauto of, als je dat prettig vindt, les je in een automaat, om jou zo goed mogelijk in luxe en comfort te voorzien en daarbij het leerproces te vergemakkelijken.

Neem contact met ons op

Wil jij zo snel mogelijk de weg op en daarbij een professionele begeleiding krijgen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Bel ons op 06 – 286 27 402, of stuur ons een e-mail naar info@snelrijbewijshalen.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.