Rijschool Schiedam

Home / Rijschool Schiedam

Rijschool Schiedam

Op zoek naar rijles in Schiedam ? Dan moet je bij Snel Rijbewijs Halen zijn.

Hoe verlopen rijlessen

Wil je snel en zonder al te veel gedoe je rijbewijs halen? Dan ben je bij Snel Rijbewijs Halen aan het juiste adres. Bij Snel Rijbewijs Halen staat een team met gespecialiseerde instructeurs klaar om jou op een prettige manier te helpen met het halen van je rijbewijs. Om de rijlessen goed te laten verlopen wordt er door ons gebruik gemaakt van een leskaart. De leskaart wordt na iedere rijles bijgewerkt. In deze leskaart wordt keurig bijgehouden hoeveel rijlessen je hebt gehad, wat de kosten van de rijles zijn en welke verbeterpunten er zijn voor jou. Als je vragen hebt voor je rijinstructeur dan kan je hem altijd bellen op het persoonlijke nummer dat je van hem krijgt, ook is het mogelijk om een mail te sturen naar info@snelrijbewijshalen.nl . Als je instructeur niet te bereiken is om een bepaalde reden kan je ook nog contact opnemen met 06-28627402

Losse rijlessen of een lespakket?

Zodra je begint met je rijopleiding of met een proefles, bekijk je samen met de instructeur welk lespakket er bij jou past. Bij Snel Rijbewijs Halen heb je namelijk de keuze uit meerdere voordelige lespakketten, maar het is natuurlijk ook mogelijk om losse rijlessen te nemen. Een losse rijles duurt bij Snel Rijbewijs Halen rond de 50 minuten.

Wat leer je tijdens je rijopleiding

Tijdens je rijopleiding leer je de volledige bediening van de auto en het uitvoeren van speciale manoeuvres, zodat jij een nette en veilige bestuurder bent als je een rijbewijs haalt.

 

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.