Rijschool Tilburg

Home / Rijschool Tilburg

Rijschool Tilburg

Je kunt in Tilburg rekenen op een prima service: onze autorijschool staat hier klaar om jou te begeleiden met je autorijlessen! Onze deskundige rijschool die de nodige ervaring heeft, zal jou in een auto met automaat rijles geven. Het kan natuurlijk ook in een schakelauto. Je kunt rekenen op een professionele en kwalitatieve behandeling van je instructeur. We willen één ding: dat je slaagt en veilig en zelfverzekerd de weg op kunt. Natuurlijk willen we het je ook gemakkelijk maken, zodat het leuk blijft!

Afgestemd op jou

Voor ons is het belangrijk dat je een rijopleiding kiest die goed bij je past. Of je nu losse rijlessen vanaf 20 euro per les koopt, samengestelde lespakketten, of een spoedopleiding waarbij jij binnen drie dagen je rijbewijs hebt: wij doen er niet moeilijk over. In alle gevallen kun jij dezelfde professionaliteit en aandacht verwachten. De manier waarop je wilt betalen laten we ook geheel aan jou over. We weten dat niet iedere financiële situatie hetzelfde is, dus bieden we ook de mogelijkheid om de kosten in termijnen te betalen.

Contact voor rijles

Voor een aanmelding of voor verdere vragen zijn wij telefonisch en per mail te bereiken. We doen ons best je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Bel (06 – 286 27 402) of mail (info@snelrijbewijshalen.nl) ons!

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.