Rijschool Utrecht

Home / Rijschool Utrecht

Rijschool Utrecht

Je rijbewijs in Utrecht halen is nog nooit zo makkelijk geweest. Onze autorijschool wil jou als nieuwe leerling begeleiden tijdens jouw rijopleiding! Met onze aantrekkelijke deals en flexibiliteit willen wij ervoor zorgen dat ook jíj de rijopleiding kan kiezen die bij jou past. Tijdens de opleiding rijd je in een schakelauto, maar het is ook mogelijk om in een automaat onder begeleiding van een bekwame instructeur te lessen. Zij hebben met hun professionaliteit het inzicht jou zo goed mogelijk op te leiden. Zo kun jij zonder angst het voertuig beheersen en deelnemen in het verkeer.

Persoonlijke benadering

Wij hanteren lage tarieven binnen onze autorijschool voor de te volgen rijlessen. Eén les kun je al boeken vanaf 20 euro. Hoe je je lessen wil samenstellen en hoe je wilt betalen is volledig aan jou! Je kunt een spoedopleiding volgen waarin jij binnen drie dagen je rijbewijs in ontvangst kunt nemen. Tevens hebben we genoeg mogelijkheden aan pakketten en losse lessen. Om het nog aangenamer te maken, hanteren we ook verschillende betaalmogelijkheden. De kosten van je lessen afbetalen in delen of in één keer? Het is aan jou. We proberen zo goed mogelijk in te spelen op de situatie van jou als leerling.

Contact voor rijles

Voor meer informatie kun je contact opnemen door ons te bellen (06 – 286 27 402) of te mailen (info@snelrijbewijshalen.nl).

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.