Rijschool Veenendaal

Home / Rijschool Veenendaal

Rijschool Veenendaal

Onze autorijschool in Veenendaal staat voor kwaliteit en lage tarieven. Wanneer je opzoek bent naar deze combinatie, hoef je allerminst langer verder te zoeken. Vanaf 20 euro per les betaal jij je rijles. Je rijopleiding kun je ook nog eens afbetalen in termijnen! Bijzonder voordelig dus.

Vertrouwen

Wanneer je besluit om  je rijbewijs te halen en bij ons te gaan rijlessen, leg je vertrouwen in onze diensten. Dat willen wij niet schaden. We garanderen je daarom een kwalitatieve rijopleiding waar je in een rijlesauto professioneel begeleid zal worden door onze rijinstructeur. Je kunt bij ons kiezen voor een schakelauto, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een automaat. Op het moment dat je een spoedopleiding wil volgen van drie dagen, zullen we je met speciale begeleiding in drie dagen je rijbewijs laten halen. Wederzijds vertrouwen is erg belangrijk om het leerproces soepel te laten verlopen. Van onze kant kun je dit dus verwachten, want wij willen dat je slaagt en vertrouwen krijgt in je kunnen op de weg!

Contact voor rijles

Wanneer je ons wil contacteren voor vragen of meer informatie, zijn wij te bereiken op ons telefoonnummer (06 – 286 27 402) of via de e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl).

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.