Rijschool Venlo

Home / Rijschool Venlo

Rijschool Venlo

Ben jij op zoek naar de laagste prijzen en de beste begeleiding? Naar persoonlijke aandacht tijdens de lessen en goede kwaliteit? Stop dan met zoeken, want onze autorijschool in Venlo bied je deze mogelijkheden! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, om die reden kiezen wij de beste voertuigen uit en zal je rijles krijgen in een automaat of een schakelauto. Je kunt verschillende pakketten kiezen bij onze rijschool. Er is genoeg variatie! Tevens bieden we spoedopleidingen aan waarbij je binnen drie dagen je rijbewijs kunt halen. Je kunt verwachten dat de rijlessen die je krijgt kwalitatief zijn en dat je alle vaardigheden van het autorijden onder de knie krijgt. Van voertuigbeheersing tot inzicht in het verkeer: we behandelen dit allemaal zo aandachtig mogelijk.

Gespreid betalen bij onze autorijschool

Het lesgeld kun je in één keer betalen, maar dit financieel gezien niet voor iedereen haalbaar. Om ervoor te zorgen dat je je rijopleiding met zekerheid kunt betalen, bieden we de mogelijkheid het lesgeld gespreid te betalen. Bij ons kun je lessen vanaf 20 euro per les.

Contact voor rijles

Heb je toch nog meer informatie nodig over de rijopleidingen of betaling? Of heb je andere vragen over onze autorijschool? Schroom dan niet ons telefonisch (06 – 286 27 402) of per e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl) te contacteren.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.