Rijschool Zeist

Home / Rijschool Zeist

Rijschool Zeist

Voor een betaalbare rijschool hoef je niet langer ver te zoeken in Zeist! Onze autorijschool biedt kwalitatieve rijlessen aan met scherpe prijzen. Vanaf 20 euro per les kun je een rijles volgen bij ons in een auto met automaat of je kiest voor een schakelauto. Je rijinstructeur zorgt ervoor dat je veilig begeleidt wordt en leert je het voertuig goed te beheersen. Onze autorijschool stelt hoge eisen aan het leren beheersen van het voertuig en veilige deelname in het verkeer. We geloven echter dat een ieder met de juiste begeleiding het autorijden onder de knie kan krijgen. Ook jij dus!

Aanbod rijopleidingen

We vinden het belangrijk dat er een gevarieerd aanbod is in de rijopleidingen. Afgezien van de losse lessen en lespakketten die we aanbieden, kun je ook een spoedopleiding volgen bij ons waarbij je binnen drie dagen je rijbewijs haalt. Naast de voordelige tarieven, willen we ook de betaalmogelijkheden voordelig houden. Indien het je niet lukt de gemaakte kosten van je rijopleiding in één keer te voldoen, kun je het bedrag in delen betalen.

Contact voor rijles

Natuurlijk kun je ons altijd raadplegen wanneer je meer informatie nodig hebt of verdere vragen beantwoord wil hebben. Je kunt ons bellen (06 – 286 27 402) of ons een e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl) versturen.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.