Rijschool Zoetermeer

Home / Rijschool Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer

Je rijopleiding vormt een belangrijk onderdeel in je leven. In deze periode zal je leren hoe je een auto dient te beheersen en wat je kunt verwachten in het verkeer. Bij deze mooie ervaring die jou zelfstandigheid zal opleveren, heb je een perfecte begeleiding nodig. Wij bieden je goedkope rijlessen aan vanaf 20 euro per les waarbij een ervaren rijinstructeur je zal begeleiden. Wij maken gebruik van de beste voertuigen. Veiligheid staat bij ons voorop. Je rijdt in een schakelauto en kunt tijdens de rijlessen altijd terugvallen op je rijinstructeur wanneer je ergens tegenaan loopt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een automaat!

Bewust kiezen voor onze autorijschool

We hebben ervaren dat iedere leerling anders in elkaar steekt. Om die reden is het dan ook niet vreemd dat niet iedere leerling dezelfde rijopleiding kiest. We bieden losse lessen, lespakketten, maar ook korte spoedopleidingen zodat je binnen drie dagen je rijbewijs bezit. We willen dat je bewust kiest, maar wat je ook kiest: je kunt te alle tijden kwaliteit en aandacht verwachten! De afbetaling van je lessen mag verspreid plaatsvinden indien het voor jou niet haalbaar is het in één keer te voldoen.

Contact voor rijles

We willen dat alle informatie zo duidelijk mogelijk is voor jou. Indien dit niet het geval is kun je ons altijd telefonisch (06 – 286 27 402) of per e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl) contacteren om je vraag te stellen.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.