Rijschool Zutphen

Home / Rijschool Zutphen

Rijschool Zutphen

Ben jij klaar voor je eerste rijles? In Zutphen wachten onze deskundige rijinstructeurs op jou om je te begeleiden bij deze bijzondere ervaring in je leven. Wij vinden het bij Snel Rijbewijs Halen belangrijk dat jij je veilig en gemakkelijk voelt in het voertuig waarin je rijdt. Tijdens je rijlessen rijdt je in een schakelauto. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een automaat en om zo je alle benodigde kennis op te doen, die essentieel zijn in het verkeer en om het voertuig te beheersen.

Diversiteit en flexibiliteit

Wij vinden diversiteit en flexibiliteit belangrijk bij onze autorijschool. Om hier zo goed mogelijk rekening mee te houden, bieden we verschillende rijopleidingen aan en verschillende betaalmogelijkheden. Je kunt losse lessen kopen, een pakket, maar uiteraard ook een spoedopleiding. Met deze opleiding behaal jij je rijbewijs in drie dagen. Per les betaal je een laag tarief: vanaf 20 euro per les kun je rijlessen bij ons. De gemaakte kosten kunnen in één keer voldaan worden, maar we hebben ook de betaalmogelijkheid om het in termijnen te betalen.

Contact voor rijles

Neem voor verdere informatie of voor het inplannen van je rijles contact met ons op! We zijn te bereiken via de telefoon (06 – 286 27 402) en de e-mail (info@snelrijbewijshalen.nl).

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.